Saltar al contenido →

Om var stravan efter vanskap, hopp och karlek

Om var stravan efter vanskap, hopp och karlek

Nar jag amourfactory dejting webbplats Г¶versyn skrev till henne som jag matchats med kandes det onormalt

Jo, sjalv var tvungen. Tinder… Andra kanske tanker pa snabba ligg och dylikt, men inte jag. Sjalv var snarare mer intresserad av att kunna vaga chansen att raka nagon kungen Tinder med andra sidor. Tinder ar tredje sidan sjalv forsoker pa.

Pa Happy Pancake fick jag till ett par dejter, men som tyvarr inte ledde nagonvart. Sjalv fick gno hart pro att ens ses nan. Det var otaliga konversationer som helt plotsligt upphorde bara sadar, eller tjejer som inte svarade nar sjalv ringde som vi absolut infor en potentiell dejt. Pa Motesplatsen hade de flesta tjejer ett gratis medlemskap. Som betalande medlem kunde jag ej langa meddelanden till dem, om jag ej betalade en extra avgift pro detta… Jag slutade titta pa den sidan ganska inom kort….

Men alla tala ju ifall Tinder, sa det borde ju bli nagot. Det ar dar det hander! Sjalv lade upp ett par bilder som var typ odramatiska, skrev en liten introtext som varje kort och koncis. Ville bidra ett allvar intryck. Och sa borjade jag svepa. Och svepa. Och svepa…. I begynnelse tittade jag detaljerad pa allihopa bilder kungen de tjejer som dok upp en efter en i karna genomstromning. Jamfort med andra sidor kan man ju ej foreta sokningar kungen Tinder utifran givna kriterier. Dar tvungen man ga igenom person forut person. En i taget. Det ar lite segt samtidigt som spanningen skapas av att varje ‘like’ man ger kan resultera i en matchning. En matchning betyder ju anda att det finns ett intresse fran dig och den andra personen. En minimal, men andock, en omsesidighet. Kungen de traditionella sidorna kan man ju langa meddelanden till vem som helst, vilket betyder att du kungen forhand inte riktigt vet hur ens meddelanden kommer att tas emot. Gallande Tinder ar ju badas hag forut varandra en villkor forut att man overhuvudtaget ska klara av skriva. For en filur som vill klara av mata hur jatte- hag pro en det finns, ar Tinder alltsa himla lampligt, darfor att det enkom ar att rakna antalet matchningar.

Den andra matchningen forsvann helt sonika efter nagra dagar nar sjalv gott hade absolut undertecknad for att forfatta till henne. Ar det algoritmerna som retas med mej, eller ar intresset pro mig helt enkelt minimalt??

Det noggranna granskandet fran folks bilder forbyttes typ snart i en snabbare ‘hantering’. Det blev enormt trakigt underlang sagt. Det blev blott en samling bilder pa manniskor som jag aldrig skulle ha nagot att skapa med. Det var intressant att kika mangfalden av bilder. Unga tjejer i blott underkladerna som darutover skrev ut vilket gymnasium eller kneg de hade. De verkade ej ljuda sig stavja sig fran omutlig social kontroll, eller risken for att bilderna anvands av skumma typer.

Det var avsevart roligare an Tinder

Dock inneha de flesta folk typ ansprakslosa bilder markte sjalv. Det kandes inte som att det har var platsen forut de snabba liggen pa rak arm. Det kandes mest som de andra sidorna men med enbart bilder. Och inga introtexter forstas. Tinder kanns som stallet dar man minsann inte behover vacka intresse for sig i nagot, eller nagon. Man bara lagger upp nagra bilder och vantar gallande att nagon ska svepa hoger. Sjalv visste ju ingenting ifall henne. Gallande de vanliga sidorna skrev sjalv blott meddelanden till de som hade en hyffsat sedesam introtext, och lite normala bilder. Sjalv kunde foreta en omedelbar skattning ifall personen utifran sattet hon formulerade sig och posade kungen bilderna. Men pa Tinder ar det helt blankt.

De sista dagarna inneha jag svept hoger av enbart farten utan att glana nagot alls. Himla monotont. Jag rakade dock se att sjalv svepte hoger forut en familjar som man nog inte kanner alltfor bra…. Efter 2 matchningar har Tinder fatt mig att kanna undertecknad an mindre attraktiv an forr. De negativa tankarna gor sig paminda. ”Shit! Ar det verkligen typ ingen av de dar mangderna fran tjejer som ens tyckte jag varje en smula fin…?” A andra sidan ar det farre tjejer dar ute an killar, och tjejerna behover ej svepa hoger sa sarskilt massor innan de far kontakt med nagon kis, formoda sjalv.

Igar nar sjalv varenda gallande snabbkopet for att handla batteri hade kassorskan hejdlost fina naglar. De varenda guldfargade. Sjalv alskar sant. ”Vilka fina naglar du inneha” sa jag lite diskret innan sjalv for ivag. Det varje tillrackligt forsta gangen i karna liv jag kommenterade en frammande tjejs utseende.

Publicado en postorder brudinformation

Comentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.