Saltar al contenido →

Hur sa fick dig att antrada natdejta kungen Mazily?

Hur sa fick dig att antrada natdejta kungen Mazily?

Att mota pa internet. Vi blandar observationer, trender, analyser och hoppas gallande att kunna ge dig nya insikter, flabb och nagra ord gallande vagen medan du letar runt i labyrinten.

Mazily inneha stangt porten

Mazily drog igang sin rorelse i och fick genast ett hett valkomnande, som ett olika alternativ till de tamligen trista dejtingsajter som dominerade da. Redan 2012 blev Mazily utsedd till en av Sveriges 100 basta webbsidor (vilket aven skedde 2013, 2015 och 2016).

Vi ville vara en bra dejtingtjanst, utan floskler och fuffens, som samlade medlemt intresse, oftast med en kulturell koppling. Under 2013 kompletterades Mazily med en evenemangsguide som laste in handelser som varje extra populara bland de egna medlemmarna. Kulturfokuset kom sig mer fran en oforutsedd an som ett medvetet option, fast genom guiden blev inriktningen mer explicit.

En gron dejtares funderingar

I karna forflutna var dejting en fenomen dar man dansade tre danser, kysstes och sedan blev ihop. Nasta steg var forlovning. Som tonarstjej var forlovningen nagonting himla relevant och den skulle infinna sig senast ett ar efter den dar forsta kyssen.

Genast nar jag anyo far chansen att utprova dejting blir sjalv nyfiken pa hur det funkar idag. Finns det nagra universella dejtingkoder som man bor kanna till?

Vi har fragat nagra fran vara anvandare hur de hittade till Mazily och hur sa de tycker. Har ar ett axplock av svaren som vi fatt in:

Sjalv sokte gallande natet efter en dejtingsida och Mazily verkade social och enar den bygger pa kommunikation samt mojlighet att inlara uppleva manniskor i genom inlagg, tyckte sjalv den var sympatisk. Fast som stadse, lindrig att fastna pa sidan, utan att man bestammer en dejt. Nog skulle det finnas ett matchningverktyg som foreslog en dejt? I kooperation med nagot kul ort. /Eva

Det borjade minsann med att jag gick gallande en Tinderdejt. Min dejt berattade ifall att hon tillika anvande Mazily och att det kandes mer seriost an Tinder. Hur det an varenda sa blev det inga fler dejter med henne, men jag kollade upp Mazily och registrerade mig. Gillar att det ar lite mer nischat, men ar en aning skakis forut att uppsyn gamla Tinderdejt amna kika mej och tro att sjalv stalkar henne… /Leo

Baksida av underben letar du efter i en dejtingapp?

Hur sa ar den viktigaste egenskapen hos en dejtingapp? Och vilken dejtingapp ar i sjalva verket bast? Dejtinglabyrinten tatnar och just nu finns hur flertal annorlunda appar som helst. Du kan selektera efter preferenser, laggning, narhet eller utseende – you name it. For att bena ut en aning vilka appar som anvands och vad som ar bra eller mindre bra med dem, sa har jag intervjuat nagra singlar om deras natdejtningvanor!

Baksida av underben du ar ute efter i en dejtingapp kan ju sannerligen fluktuera. Ofta vet du inte om det varje nagot forut dig forens du laddat ner och testat appen, nagot som dock kan vara en riktigt lang forfaringssatt. Eftersom har sjalv stallt fragor till tre stycken annorlunda singlar, i likadan alder (ca 25) men fran annorlunda stader och fran olika kon.

Limerence: va det ar och hur du vet ifall du har det

Limerence ar det engelska och lite mer etablerade ordet for baksida av underben man gallande svenska skulle klara av karlekssjukan. Besatthet, somnloshet och inadekvat aptit ar enbart nagra av symptomen gallande detta syndrom som de flesta av oss bara tidigare trott ar ”att besta kar”. 5% av varldens befolkning lider fran Limerence, men enligt forskare letar resten fran oss efter symptomen i forvantan ifall att vi ar foralskade… Men baksida av underben ar det egentligen? Och hur vet jag om jag har det?

Att stota med bifall

Det kan ungefar ej existera nagon som missat #metoo-kampanjen och de upprop som funnits i media kungen det senaste. Kvinnor fran allihopa lager har berattat ifall sina erfarenheter av olika sexuella overgrepp i bade privat- och yrkesliv. En av konsekvenserna som uppkommit i kampanjens fotspar ar att en fraktion killar uttryckt raddhaga pro att stota pa barer och likartad eftersom de inte vill lopa risk att bli anklagade pro trakasserier. Ifall du kanner att du inte vet hur du flirtar med Företagets webbplats bifall sa inneha jag skrivit ihop lite tips till dig nedan.

Tips for att palla dejta i host/vinter

Som bekant kan hostens ankomst innebar en typ gedigen sanka i bade humor och sjalvfortroende. Kylan tar sin lage och brannan forsvinner jambordig flinkt som solen gar ner utbredd klockan 16. Vissa alskar myset som infinner sig kungen hosten, men somliga fran oss andra inneha svart att se charmen med det. Sommaren ar vanligtvis sa fylld med roliga arrangemang och allting kanns lattillgangligt, och dessutom flirtandet brukar dra fordel fran det. Eftersom kan hosten ejakulera lite som en kaftsmall och att hitta handlingskraft och lust till att dejta kan bli komplicerat. Sa hur tar man sig klocka denna trista trend? Jag antagande namligen att dejtande kan hjalpa till att ljusa upp den har morka tiden. Har ar mina tips pro att sno dejta i host!

Att bli exklusiva – de vuxnas version fran att undra tillfalle?

Nar man varje sma var varlden sa kopiost l attare, pa alla satt och vis. Men nog i synnerhet vara karleksliv. Sjalv minns tiden nar sjalv och mina vanner skickade lappar till dem vi gillade, lappar med en undra och tva svarsalternativ: Far jag tillfalle gallande dig? – jada eller tyvarr.

Det kunde ju saklart aga rum att vi blev besvikna, ett tyvarr kunde ju vara forodande… Men, vi var i allihopa fall garanterade ett explicit losning. Idag ser det oftast en aning egendomlig ut, kanske bade pa mumsigt och vark. Som vuxna singlar i dejtinglabyrinten finns en hel andel steg att ta innan vi kan knysta att vi ar ihop. Vad betyder det i sjalva verket att vara ”exklusiva”?

Intervju: Hur ska sjalv kla mej infor en dejt?

Det ar ganska alltid tufft att veta baksida av underben du amna h a kungen dig kungen en dejt. I timfor spegeln och byta outfit efter outfit, och problemet blir mycket att ju fler plagg du testar desto svarare blir det att avtala dig.

Baksida av underben hander ifall sjalv svettas? Ska sjalv peacocka? Hur kan sjalv signalera entusiasm? For att prova hjalpa allihopa fina dejtare som laser detta inneha vi kungen Mazily intervjuat Anna, en van dejtare och modevetare.

Hur forntida varje din aldsta?

Hur mycket yngre an dig, ar den yngsta du varit med? Hur sa ar den acceptabla aldersskillnaden pa par personer som dejtar? Enkom en siffra eller nagot centralt att ta hansyn till? Funderingar kring alder i sexuella eller karleksrelationer ar en traditionell fragestallning som kan framkalla kopiost starka asikter.

Sjalv tankte i det arme inlagget prova nysta en aning i amnet och vad vanligaste uppfattningarna grundar sig kungen. Naturligtvis tvungen dessutom den dar kanda formeln namnas…

Publicado en vad Г¤r en postorderbrud

Comentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.