Saltar al contenido →

Hitta karlek pa natet – Helena och Magnus traffades gallande Facebook

Hitta karlek pa natet – Helena och Magnus traffades gallande Facebook

S kilsmassan hade tart gallande Helena. Hon tyckte ej om singellivet, utan ville leva i tvasamhet. Men hur hittar man den stora karleken nar man snart narmar sig 50 ar funderade Vaxjotjejen?

Omkring tio mil darifran, i Morrum, gick Magnus nastan i sin stora villa. Inte hel och allena efter att ett langt karleksforbindelse varit ovanfor ett par ar forr. Att finn karleken upprepa kandes som en avlagsen tanke. Nu ville han bara leva for det som betydde mest for honom, hans bada barn.

Vi kvinnor Argentinian traffar Helena Lof Pettersson, 56, och hennes man Magnus, 51, hemma i villan i Morrum uppemot exakt fyra ar efter att karleken slog ned i deras liv.

– Chansen att det som hande skulle intraffa, den finns ju omkring ej. Det ar som en vacker historia, anser Magnus och stralar lyckligt jamte sin Helena intill koksbordet.

Marigt att finn karleken

– Jag skilde mig i mans med i 21 ar, vi hade varit gifta i nio ar. Sammanlagt hade vi tvenne baby, berattar Helena.

– sjalv ar allena ett skilsmassobarn och nog ar det den erfarenheten som gjort att jag i vuxen alder kanner att sjalv ar en familjemanniska och vill hora ihop med nagon.

– Jag sa till undertecknad personligen att inom fem ar ska jag leva sallskap med nagon. Men det innebar ej att sjalv skulle bli desperat och slunga mig ovanfor forsta basta karl, poangterar hon.

Se aven: 7 superkandisar som blivit alskande i en svensk

Helena markte hastigt att det dar med att hitta karleken nar man kommit upp i medelaldern inneha sina utmaningar. Detta fastan att hon har ett stor socialt formogenhet med otaliga vanner och att hon varenda aktiv i foreningslivet.

– Att ses karleken gallande krogen varje ej latt. Jag provade tillika gallande natdejting, men markte fort att det varje ingenting forut mig. Ett problem med de man jag traffade, varje att de mycket hade synonym bakgrund som jag sjalv. De vagade helt spartanskt inte ga in i en ny relation fullsatt ut, de ville ha nagot pa avstand. Det var sjalv absolut ej intresserad av.

Hemlig karlek fran hogstadiet

En torsdagsmorgon tre ar efter skilsmassan satt hon med lokaltidningen Smalandsposten vid frukostbordet. Ett kand namn och anlete dok upp pa forstasidan. Det varje en bild gallande hennes hemliga karlek fran hogstadiet, killen som hon varenda pro timid pro att narma sig enar. Genast borjade hon kontemplera, tank om han aven vara singel, kanske varenda det antligen dags att kontakta honom?

4 av 10 traffar karleken via internet

Det ar den digitala varlden som numera galler nar man ska motas sin partner. Det visar en stor amerikansk studie klar intill Stanford university dar forskarna sokte besvarande pa varje karlekspar oftast traffas. Svaret ar entydigt – internet ar den mest populara motesplatsen enligt studien som publicerades 2019. Alltsammans 39 procent av paren uppgav att de traffats online och nog ar den siffran annu hogre alldenstund som manga av paren haft sin forsta kontakt online innan de traffats i verkligheten kungen exempelvis bar eller restaurant.

Den studien visade aven att sattet att traffas pa forandrats kvar tid. Nar forskarna gjorde samma studie 2009 uppgav 25 procent av paren att de traffats via gemensamma vanner och varenda enar i majoritet. Enar stod online-motena pro 22 procent.

Natdejting ar i sjalva verket en modernare version fran det som forr varenda en kontaktannons i tidningen och som kunde upplevas som en desperat onskan efter nagon. Nar kontaktannonsen tog steget in i den digitala varlden i genom annorlunda dejtingsidor och dejtingappar traffa den gallande ett helt annat satt.

Publicado en bästa rykte postorder brud

Comentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.