Saltar al contenido →

12 lasarberattelser om mardromsdejter – har ar era varsta matchningar pa Tinder!

12 lasarberattelser om mardromsdejter – har ar era varsta matchningar pa Tinder!

Han bodde i Stockholm och jag i Uppsala

Metro Mode-redaktionen ville hora allt ifall era varsta Tinder-dejter – och ni delade med er! Nedan kan du lasa ifall tretton mardromsdejter som nagra fran vara lasare oppnade upp sig om.

Att vara singel och dejta kan vara riktigt befriande och lajbans – men ej alltid. Vissa dejter kan rent ut sagt atnjuta en att vilja fly faltet och ge upp dejtinglivet. Du som varit pa en riktigt skroplig dejt – du ar inte ensam!

”Vi hade skrivit ett tag och han fragade om vi skulle dra para och mumsa pizza. Ah men mattligt soft forsta dejt, tankte sjalv. Sjalv ville ju ej se sunkig ut blott forut att vi skulle fortara pizza men drog kungen mig ett par jeans och en college-troja med sneakers. Moter upp honom, som kommer i finskor och kavaj. Wtf? Na da skulle han plocka med mig gallande nagon superfin italiensk restaurang. Det var hans version fran att krubba pizza en tisdag liksom. Inneha aldrig skamts sa mycket i laka mitt liv …”

”Matchade med en assnygg pojke. Han fragade typ pa rak arm om vi skulle ses sa vi bestamde en bar. Han skrev inom kort innan och fragade om allt var ok och om sjalv aven fortsattningsvis var pa, vilket jag saklart var. Kungen pendeln in blev det forseningar sa att sjalv skrev att jag skulle bli en aning sen. Fick noll replik. Tankte att han kanske ej kollar Tinder sa vanligtvis men att han odiskutabelt gor det om han marker att jag ar sen. Tio minuter efter utsatt epok har han aven fortsattningsvis inte svarat och jag borjar befara orad. Nar sjalv kommer in i baren ar han inte dar … sjalv satter undertecknad ner, vantar, vantar och vantar. Han dok aldrig upp. Dagen efter hade han tagit bort var matchning.”

Sjalv traffade en snubbe ovanfor Tinder

”Vi hade kakat lunch dar vi betalade varenda forut sig. Sedan gick vi pa en marknad dar de salde chokladbollar utbredd ett erektion. Han sa att han ville ha en och fragade ifall jag samt ville det. Vilket jag saklart ville! Han i kiosken la fram par men da anser min dejt ”Jag amna enbart bekosta forut en”. Chokladbollen kostade fem kronor. Det blev ingen mer dejt.”

“Jag skulle kungen en Tinder-dejt och vi hade haft en bra pratstund. Vi skulle traffa och fika och jag varenda tidig. Da kommer det fram en pojke som ar kortare an mig (fast det stod 1,85 cm pa profilen) och halsar. Jag kanner ej genom honom forut jag inser dar och enar att han photoshoppat forsvinna bilder och sjalv varenda faktiskt ej attraherad av honom i verkligheten! Vi fikade i en timme och det var sa stelt. Det varje en hemsk dejt, flackfri fjarilar i magen. Han skrev darefter flertal ganger sedan och avslutade med: “Forstar att du inte vill traffa mer, men jag ar i all fall tacksam forut att jag fick ses dig i en timme.”

“Det arme ar en epistel om nar sjalv var nagons varsta kissbrides.com den hГ¤r sidan dejt … Vi hade bra ej pratat supermycket innan men vi bestamde oss for att ses. Jag erbjuder undertecknad att folja till Stockholm och vi mots pa centralen. Vi reste varldens stelaste tunnelbanetur och vaxlade typ tva meningar pa det dar taget. Darefter gick vi till en krog som han tipsade ifall som varje “sa gemytlig och saaaa bra” och det varje ganska O’learys … Sa dar inneha sjalv akt 1,5 timme for blaskig bira pa ett fasansfull ogenuint stalle. Vi hade inget att kackla om och sjalv ville enbart darifran. Forut att fa nagot att kackla ifall borjar jag pladdra ifall att sjalv enkom ar pa den har dejten for att ejakulera over en kille som jag ar olyckligt betuttad i, att jag i sjalva verket inte ar hagad av nagot bekantskapskrets med nagon utan vill slunga mej ut kungen marknaden. Sen spenderar sjalv en halvtimme med att beratta om hur bra den arme killen ar som sjalv ar kar i innan jag skyller kungen att jag ska pricka en frande och paborjar upprepa den 1,5 timme langa resan hem.”

Publicado en brudbeställning mail

Comentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.